onsdag 18 mars 2009

Hoppträning

Vi gör nu ett nytt försök med att blogga. Ellviras blogg är nedlagd på grund av att Ellvira har blivit tonåring och därmed bara har hanar i huvet. Jörgens blogg är nedlagd på av att jag inte har hans lösenord. :-)

Idag är det dags för hoppträning för Rigmor Arvidsson. Ja, alltså jag ska inte träna för henne men Wodan och Peter ska. Det ska bli riktigt spännande att se dom träna. Det här med att ha häst men inte rida den själv passar mig väldigt bra. Det tar väldigt lite tid och på tävling så kan man lugnt luta sig tillbaka med en kopp kaffe och bara titta på. Än så länge är det lugnt iallafall. Kommer han upp i klasserna så får man väl sluta dricka kaffe och börja knapra piller för att hålla sig lugn.

I kväll blir det lydnadsträning med Balder och Era och skyddsträning för Timma och Hellviran. Hade egentligen planerat in konditionsträning men efter att i går först ha fått behandling av kiropraktorn, och sen gått fyra långpromenader, varav två var på asfalt, så har jag träningsvärk idag. Herman fick sin "träning" igår på Gmbk så han får nöja sig med att titta på hoppträning idag.

/ Karin

1 kommentar: